El consistori ha formalitzat aquesta mateixa setmana la personació davant del Jutjat Central d’Instrucció de l’Audiència Nacional

Durant aquests sis mesos des de l’atemptat de Les Rambles, l’Arxiu Municipal contemporani ha tractat i netejat 4.653 documents, i el MUHBA ha documentat 5.000 del total de 8.000 objectes que ara estan a l’espera d’una segona fase per digitalitzar-los

L’Ajuntament de Barcelona ha formalitzat aquesta mateixa setmana la personació, en el Jutjat Central d’Instrucció número 4 de l’Audiència Nacional, com a acusació particular per l’atemptat terrorista que va causar 15 morts a les Rambles de Barcelona el passat 17 d’agost. Amb aquesta personació, l’Ajuntament de Barcelona busca exercir les accions penals i civils que li corresponguin com a condició de perjudicat.

Enllaç a la notícia